cure

4. Krševan boulder open je iza nas. Kao i svake godine do sada bio je to jedinstveni penjački event na kojem glavnu ulogu nisu igrali pobjeda i natjecanje, već druženje, upoznavanje i razmjena iskustava.
Naravno to ne znači da je samo natjecanje palo u drugi plan, dapače zahvaljujući ovogodišnjem postavljaču smjerova Slavenu(HPD- MOSOR) kvalifikacije i finale bili su jako zanimljivi i nimalo jednostavni.

Kao i svake godine najviše penjača došlo je iz Splita. Svojim dolaskom ugodno su nas iznenadili i penjači iz Varaždina (braća Levatić), koji na kraju natjecanja nisu krili svoje oduševljenje cijelim eventom te se nadamo da nam dolaze i dogodine.
Jako su nam falili naši Istrani i Riječani, a da ne pričamo koliko su nam falili Bijeli Bizoni (neću objašnjavati tko su, prepoznat će se oni) svojim nedolaskom ostavili su jednu malu prazninu u cijelom događaju.
Ovu godinu osim nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji, dijelili smo nagradu i za šarmantnost, ali pošto Bijeli Bizon koji najviše zaslužuje tu nagradu nije bio u mogućnosti dolaska odlučili smo nagraditi vjernost. A tu nagradu nije zaslužio nitko drugi osim Ante Đapića. 🙂

1470216_10201482317674742_1757155523_n

Ove godine na natjecanju  je sudlelovao 31 penjač, 7 žena i 24 muškarca. Prvo mjesto u kategoriji žena, osvojila je Inga Patarčić (ART ROCK). Inga dođeš li dogodine morati ćemo i tebe nagraditi za vjernost :). Drugo mjesto osvojila je Zvonka Gverić (PK VERTIKAL), Varaždinka nadamo se da nam dolaziš i dogodine. I napokon treće, nama ove godine najdraže mjesto osvojila je naša Dajana Pavasović, toooooooo Dajoooo 🙂

muški pobjednici

Kod muških natjecatelja je bilo malo teže penjati se za mjesto na postolju. Za prvo mjesto penjao je Duje Milić (SPK-MARULIANUS), drugi je bio Varaždinac Perica Levatić (PK-VERTIKAL), a treći Branko Kragić (HPD-MOSOR).

pobjednici

 

Oglasi