Boulder

– Boulder dvorana otvorena je za penjanje ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminu od 19 do 21h. Utorkom i četvrtkom su treninzi za mlađe članove s trenerom. Dvoranu otvara dežuran član sekcije čije ime možete naći na rasporedu dežurstava. Velika stijena je otvorena ponedjeljkom i srijedom od 21 do 22.30h.

– Penjati na boulderu i na velikoj stijeni mogu samo članovi koji su uplatili dnevnu, mjesečnu ili godišnju članarinu Sekciji sportskog penjanja. Dnevna članarina iznosi 10,00 kn i može se uplatiti 5x tijekom godine. Mjesečna članarina je 100,00 kn i uplaćuje se prvog u mjesecu. Godišnja članarina iznosi 500,00 kn.

– Uz članarinu za penjanje, svi članovi su obavezni imati godišnju iskaznicu Planinarskog Društva Paklenica. Bez nje se ne može izdati niti članska iskaznica penjačke sekcije.

– Kod učlanjenja dežurnoj osobi morate dati vaše kontakt podatke (br. mobitela i mail) i morate potpisati “Pristupnicu”. U slučaju da se radi o maloljetnom članu, Pristupnicu moraju potpisati roditelji. Tek tada se smijete penjati.

– Prilikom dolaska u dvoranu javite se dežurnoj osobi i pokažite joj člansku iskaznicu. Posebno osobe mlađe od 16 godinu čije vrijeme dolaska i odlaska s treninga mora biti upisano u knjigu dežurstava.

– Ne zadržavajte se na strunjačama ukoliko ne penjete. Imajte obzira prema ostalima članove sekcije koji treniraju.

– Vodite računa o čistoći i redu na boulderu iako niste dežurni i ne posjedujete ključ.
.
– Ne penjite se na rub od prozora i ne skačite u njegovoj blizini.

– Sva pitanja vezana uz penjanje na boulderu, velikoj stijeni ili u prirodi možete dobiti od dežurnog člana.

– Na vašu mail adresu ćemo dostavljati obavijesti vezane uz natjecanja, izlete na penjališta, ali i akcije čišćenja i priprema na boulderu. Molimo vas da se odazovete na te akcije što više bude mogli. Što je dvorana čišća to će svima nama biti ljepše penjati  🙂

NAPOMENA*
Unutar sekcije postoji i oružarnica koja raspolaže sa svom potrebnom opremom za penjanje na visini, odnosno na prirodnoj stijeni. Opremu mogu koristiti svi članovi sekcije koji su završili malu školicu penjanja na umjetnoj velikoj stijeni i imaju iskustva s penjanjem na pravoj stijeni u prirodi.
Za izdavanje opreme možete se obratiti oružarima:
Nino Kecman
Ivan Car
Oprema mora biti vraćena u istom stanju u kojem je posuđena. Ukoliko je došlo do padova na konop ili oštećenja nekog dijela opreme, morate to obavezno prijaviti oružaru tako da se može pregledati i utvrditi da li je još uvijek dovoljno sigurna za daljnje penjanje.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s